facebook tracking
Takaisin kohtaan Henkilötiedot ja yksityisyys

Yksityisyyskäytäntö

Kun Extremely Nice Job Oy vastaanottaa hakemuksesi tai yhteydenottopyyntösi, annat sille oikeuden tallentaa henkilötietosi. Voit hakea tiettyä avointa tehtävää tai jättää tietosi rekrytointijärjestelmään. Tietoja hakijasta tallennetaan ja käsitellään Extremely Nice Job Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tarvitsemme sinun hyväksyntäsi voidaksemme hallita hakemustasi/yhteydenottopyyntöäsi. Tällä hyväksynnällä Extremely Nice Job Oy tytär- ja sisaryhtiöineen ("Enjoy Group") saa luvan kerätä, käsitellä ja antaa tietosi muille asianomaisille, jotka käsittelevät hakemuksia ja yhteydenottopyyntöjä. Pyydämmekin sinua lukemaan tarkasti tämän tekstin sekä edellä mainitun tietosuojaselosteen ja klikkaamaan "Hyväksyn", jos ymmärrät ja hyväksyt nämä ehdot. Muussa tapauksessa emme voi käsitellä hakemustasi.

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa Enjoy Group:n asiakkuuksille rekrytointitoimeksiannon täyttämiseksi. Hyväksyt, että Enjoy Group saattaa siirtää tietosi sisäisesti tai luovuttaa ne kolmannelle osapuolelle, joka toimii sen laskuun. Tämä saattaa tarkoittaa palvelimia ja tietokantoja muualla kuin mistä lähetät hakemuksen. Tämä saattaa sisältää palvelimia EU:n ulkopuolella.

Enjoy Group on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Sinulla on oikeus saada tiedot sinusta tallennetuista tiedoista. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin sähköpostilla tietosuoja@enjoy.fi

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta